Taksim Chat nedir?

Taksim Chat seviyeli sohbet etmek için açılan bir canlı sohbet hattıdır.

 

TAKSIM CHAT – MUHABBET HATTI SIKÇA SORULAN SORULAR

 

1 ) Taksim Chat eski 900′lü hatlara benzeyen bir hizmet midir?

Cevap: Hayır. Taksim Chat düzeyli sohbet etmek isteyen insanları bir araya getirmek üzere organize edilmiş bir platformdur.

 

2 ) Sadece düzeyli sohbet etmek isteyen kişiler olduğundan nasıl emin olacağız?

Cevap: Taksim Chat size kaliteli hizmet verebilmek adına bünyesin de geniş ve profesyonel bir müşteri takip ekibi istihdam etmektedir. Bu ekip, 7/24 arayan kişilerin düzeyli sohbet edip etmediklerinin takibini yapmaktadır. Ahlaki olmayan konuşmalar tesbit edildiğinde operatör kurallara uymayan kişinin numarasını kara listeye alır ve o kişi bir daha Taksim Chat hizmetinden faydalanamaz.

 

3 ) ÖNEMLİ NOT : Türkiye’den 0888 298 xxxx Nolu telefon numaramızdan servisimize ulaşan TTMOBİL aboneleri için servisimiz  Dakikası 1 TL olarak ücretlendirilmektedir, Sabit  numalardan Türkiye’de erişim sağlanamamaktadır.

 

 

4 ) Taksim Chat’te görüştüğüm kişilerle yüz yüze görüşebilir miyim?

Cevap: Evet! İstediğiniz kişiyle anlaşmanız doğrultusun da randevulaşıp görüşebilirsiniz. Taksim Chat sadece birbirini tanımayan insanların tanışıp görüşmesine olanak sağlayan bir hizmettir. Ancak kişiler arasında doğabilecek herhangi bir olumsuzluktan sorumlu değildir.

 

5 ) Facebook, twitter ya da diğer sosyal paylaşım ağlarını kullanmak varken neden Taksim Chat hizmetinden faydalanayım ki?

Cevap: Çünkü Taksim Chat gerçek bir kişiyle tanışmak için kurulmuş dünya üzerinde ki en kolay ve hızlı paltformdur. Numaramızı tuşladıktan çok kısa bir süre sonra karşısınızda canlı bir kişiyle sohbet etmeye başlarsınız. Dünya üzerindeki hiçbir sosyal ile bu kadar hızlı iletişim kuramazsınız.

 

6 ) Bire bir sohbet esnasın da karşımdaki kişiden memnun kalmazsam ne yapmalıyım?

Cevap: Çok kolay! Sadece 0′ tuşlamanız yeterli olacaktır ve hemen karşınıza yeni biri gelecektir.

 

7 ) Bire bir sohbet dışında Taksim Chat’ten başka şekillerde faydalanma şansım var mı?

Cevap: Evet! Numaramızı tuşladıktan sonra karşınıza çıkan menüde 2′yi tuşlayarak kendinize özel VIP bir muhabbet odası açabilirsiniz.

 

8 ) Kendimi özel VIP odayı nasıl açacağım?

Cevap: Ana menü de 3′ü tuşladıktan sonra kendinize 6 haneli bir pin kodu belirleyeceksiniz ve kendinize özel VIP odanız açılmış olacak. Daha sonra belirlediğiniz 6 haneli pin kodunu istediğiniz arkadaşınıza bildirerek, pin kodunu bilmeyen hiç kimsenin içeri giremeyeceği özel VIP odanız da Taksim Chat’in tadını çıkartabilirsiniz.

 

9 ) Kendime özel VIP odamdan nasıl faydalanabilirim?

Cevap: Kendinizin belirleyeceği 6 haneli pin kodu ile oluşturacağınız özel VIP odanızdan birçok şekilde faydalanabilirsiniz.

 

Örnek 1: Farklı şehirlerdeki ya da ülkelerdeki arkaşlarınız ya da akrabalarınızla Taksim Chat’in keyfini çıkartabilirsiniz.

 

Örnek 2: İş arkadaşlarınız ya da çalışanlarınızla çok hızlı toplantılar yapabilirsiniz. Böylece şirketiniz iletişim maaliyetlerini düşürebilirsiniz.

 

Örnek 3: Sosyal ağlardan belirlediğiniz pin kodunu bildirerek istediğiniz kadar çok kişiyle istediğiniz konular hakkında sohbetler açabilirsiniz.

 

Örnek 4: Konserler verebilir, şiir dinletileri ya da ses tiyatrosu organize edebilirsiniz.

Özel VIP oda ile yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlıdır.

 <